• Rating:
  • Producător:
  • Model:
    21154-15
  • Articol:
    30961
  • Disponibilitate:
    Нет в наличии
1.310 Lei
Нет в наличии

Pelicula de polietilenă este un material subțire realizat dintr-un polimer sigur pentru oameni, care îi permite să fie utilizat în toate domeniile de activitate.

Folia de polietilenă are o serie de avantaje, dintre care principalele sunt:

- etanșeitatea la apă și vapori;
- transparență, transmitere a luminii, estetică;
- elasticitate;
- preț mic, disponibilitate;
- rezistent la praf;
- rezistență la temperaturi scăzute și ridicate (-50 - + 60 ° С);
- Rezistență la UV.

Există multe aplicații pentru filmele PE.

Este un material universal de ambalare pentru diferite grupuri de produse alimentare și nealimentare, deoarece datorită caracteristicilor sale tehnice, asigură siguranța produselor și o prezentare estetică.

Filmele mai dense din PE, numite filme cu efect de seră, sunt utilizate în industria serelor, deoarece reprezintă un element important în proiectarea serelor. Acoperirea solului cu folie de plastic la începutul sezonului îi crește temperatura cu 3-5 ° C, ceea ce afectează favorabil dezvoltarea plantelor, le protejează de îngheț și prelungește perioada de recoltare.
Polietilena nu este distrusă de diferite îngrășăminte chimice și alte preparate specializate.

De asemenea, filmul PE este utilizat pe scară largă în construcții, deoarece datorită impermeabilității și densității sale ridicate, este o barieră excelentă de protecție împotriva umezelii și prafului pentru pardoseli, pereți, subsoluri, acoperișuri, mansarde și altele.

Nu au fost găsite întrebări.