breadcrumbs_revolution_theme

Politica de securitate

Politica de securitate a companiei AGROTEH.MD și protecția datelor cu caracter personal

Politica de securitate pe paginile web ale domeniului Agroteh, înregistrată și administrată de Agroteh.


Agroteh nu este responsabil pentru acțiunile administratorilor paginilor web care au același nume sau domeniu, dar nu sunt înregistrate oficial.
Agroteh definește datele personale și alte date primite ca fiind strict confidențiale.
Fiecare utilizator are dreptul la informații despre ce date despre el sunt înregistrate de Agroteh, să schimbe aceste date și la dezacord scris cu prelucrarea lor. Fiecare utilizator poate solicita oricând ștergerea tuturor datelor sale personale, dar pierde astfel posibilitatea de a primi informații despre produse noi, instrucțiuni și promoții speciale pentru clienții fideli. O cerere de ștergere a tuturor datelor trebuie trimisă la adresa info@agroteh.md. Vă rugăm să rețineți că, în conformitate cu legea, suntem obligați să păstrăm informații despre achizițiile făcute.


Colectarea automată a datelor când vizitați paginile site-ului web Agroteh.

Acest tip de date nu include informații personale ale vizitatorilor paginii. Agroteh identifică următoarele date: adresa Internet după adresa IP, ora și data vizitei, durata timpului petrecut pe site-ul web, lista paginilor interne vizitate, lista paginilor, frazelor și fișierelor pe care utilizatorul le-a căutat pe site-ul Agroteh, informații din browserul web, care operează sistem. Aceste date sunt utilizate pentru a optimiza prezența Agroteh pe Internet.

Datele personale introduse de utilizator pe paginile web Agroteh.

„Datele personale” sunt date referitoare la o persoană privată, adică o persoană care poate fi identificată direct sau indirect. Agroteh colectează numai informațiile necesare în cazul îndeplinirii acțiunilor enumerate în această prevedere privind protecția informațiilor.


Cine poate accesa datele personale. Protecția datelor cu caracter personal.

Agroteh acordă o importanță deosebită asigurării protecției tuturor tipurilor de date menționate în această declarație a politicii de securitate. Astfel, accesul la aceste informații este disponibil numai pentru angajații Agroteh care trebuie să ofere sprijin utilizatorilor agroteh la care se referă aceste date. Angajatul este un angajat oficial al Agroteh. În niciun caz, Agroteh nu transferă informații personale către un terț fără notificare și consimțământ al persoanei la care se referă aceste informații.
Agroteh este atent la alegerea partenerilor de afaceri și se asigură întotdeauna că informațiile personale sunt utilizate strict în conformitate cu legea și cu principiile morale. Dacă este necesar, puteți citi întotdeauna declarația de politică de securitate pe pagina web a unui partener de afaceri specific.
Datele personale pe care le colectează Agroteh sunt stocate pe servere protejate în mod fiabil de accesul neautorizat. Unele pagini web Agroteh pot fi protejate prin parolă de către un vizitator al paginii, care își asumă întreaga responsabilitate pentru astfel de arii protejate.

Scopurile pentru care se pot utiliza datele cu caracter personal

Agroteh colectează date cu caracter personal în legătură cu activitățile necesare pentru a oferi asistență solicitărilor venite de la vizitatorii site-ului web Agroteh sau care rezultă dintr-un acord între Agroteh și vizitatorul site-ului. Principalele activități sunt:
• plasarea comenzilor inițiate de cumpărător pe paginile site-ului web agroteh.md
• participarea la concurs sau sondaj agroteh
• alte tipuri de comunicare necesară, inclusiv telefonic, comunicații poștale și corespondență prin e-mail

Google analytics

Agroteh are acces la serviciile Google Analytics, care oferă o platformă de rețea pentru vizualizarea intereselor utilizatorilor și a informațiilor demografice.
Agroteh nu ia nicio măsură pentru a combina informații personale și informații generale pentru a identifica utilizatorii obținuți prin publicitate sau rețeaua Doubleclick, pe baza urmăririi cookie-urilor. O excepție de la această regulă este permisă atunci când Agroteh permite combinarea acestor două tipuri de date pe baza unui acord cu utilizatorul cu confirmare.
Modificări ale datelor cu caracter personal din arhivele Agroteh; Cereri și cerințe legate de protecția datelor cu caracter personal.

Fiecare utilizator poate solicita o schimbare sau ștergerea imediată a înregistrării sale în baza de date cu informații personale. Aceste solicitări trebuie trimise la adresa de asistență tehnică (info@agroteh.md). Pentru toate problemele legate de protecția datelor cu caracter personal care nu au fost discutate mai sus, trebuie să contactați asistența tehnică.

Agroteh își rezervă dreptul de a modifica această dispoziție din motive de modificare a legislației, a politicii de afaceri a Agroteh sau din alte motive. În orice caz, aceste modificări vor fi asociate cu o protecție sporită a datelor cu caracter personal.