• Rating:
  • Producător:
  • Model:
    19761-15
  • Articol:
    19888
  • Disponibilitate:
    Нет в наличии
6.960 Lei
Нет в наличии

Mașina de sudare semiautomatică de la producătorul Grand a fost creată pe baza unor componente de înaltă calitate, fiind proiectată pentru sudarea produselor metalice folosind un fir de sudare într-un mediu de gaz, precum și pentru utilizarea electrozilor de topire.

Aparatul de sudură semi-automat de tip invertor este echipată cu două afișaje digitale pe care sunt afișate tensiunea și curentul în amperi. Trei ajustări vă vor permite să setați tensiunea, curentul necesar, precum și viteza de alimentare a firului.

Aparatul de sudură semi-automat are o putere mare și este capabil să lucreze în intervalul de la 50 până la 360 Amperi. Datorită tehnologiei moderne, funcționează constant chiar și la tensiune joasă. Diametrul firului de lucru este de la 0,8 la 1,0 mm, acest model are încărcarea laterală a bobinei cu firul. Dezvoltatorii au furnizat un furtun euro detașabil, care facilitează foarte mult munca și depozitarea mașinii de sudat.

Când funcționați în modul invertor de sudură MMA, puteți utiliza electrozi cu un diametru de 1,6 până la 5,0 mm. Mașina de sudare semi-automată invertor este echipată cu o serie de funcții utile care facilitează fluxul de lucru, precum și îmbunătățirea semnificativă a calității sudurii. Este posibilă modificarea polarității, ceea ce crește mult funcționalitatea dispozitivului.

Avantajele produsului:

Două moduri de operare

Reglarea alimentării cu fir

Două afișaje digitale

Sârmă de încărcare laterală

Furtun euro amovibil

Sistem avansat de ventilație

Lucrați la tensiune joasă și înaltă;

Protecție la supraîncălzire

Indicator de mod MIG / MMA

Caracteristici:

Frecvență - 50 Hz

Tensiune - 220 V

Mod de operare - arc / semi-automat

Intervalul curent - 50-360 A

Diametrul sârmei - 0,6-1,0 mm

Diametrul electrodului este de 1,6-5,0 mm

Reglarea alimentării cablurilor - da

Viteza de alimentare a cablurilor - 2,5 - 13 m / min

Consumul de energie - 6,0 kW

Tensiune circuit deschis - 52 V

Eficiență - 85%

Ciclul de serviciu - 60%

Greutate - 13 kg

Garanție - 1 an

Nu au fost găsite întrebări.