31.190 Lei
În stock

Generatorul electric Könner&Söhnen KS 4000iEG S al mărcii germane Könner&Söhnen într-o carcasă rezistentă la zgomot este o sursă de energie electrică compactă, aproape silențioasă. Caracteristica cheie a acestui model este că produce un curent electric cu unda sinusoidală corectă.

Modul Economic vă permite să reduceți consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini reduse datorită turației reduse a motorului. Alternatorul cu înfășurare din cupru și motorul puternic K&S garantează o utilizare fără probleme și pe termen lung și respectă toate standardele europene de calitate. Prezența unui afișaj LED face posibilă monitorizarea mai bună a funcționării generatorului și efectuarea întreținerii acestuia în timp util.

Unda sinusoidală corectă
Unitatea electronică încorporată cu control microprocesor controlează funcționarea generatorului, asigură o frecvență de 50 Hz și o tensiune de 230V pentru funcționarea fiabilă a electronicii sensibile și de înaltă precizie.
 
Gaz / Benzină
Funcționează atât pe benzină, cât și pe gaz (propan-butan), tot ceea ce este necesar pentru utilizarea gazului ca combustibil este inclus în furtunul cu reductor, care este atașat la cilindru și asigură fiabilitatea conexiunii la gaz. Trebuie doar să conectați generatorul la cilindru și să porniți motorul.
 
Versatilitate de utilizare
Poate fi utilizat atât cu o butelie portabilă de gaz, cât și cu un rezervor staționar de stocare a gazului (rezervor de gaz). Sub rezerva conectării de către un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie să depășească 16 bari.
 
Nivel scăzut de zgomot
Carcasa rezistentă la zgomot oferă un nivel minim de zgomot (66 dB Lpa 7m), utilizare confortabilă și transport convenabil.
 
Regimul Economic
Modul economie de combustibil reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini reduse prin reducerea turației motorului.
 
Motor fiabil
Motorul fiabil marca K & s se caracterizează printr-o rezistență sporită la uzură, funcționare pe termen lung și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul modern EURO V ecologic.
 
Afișaj LED multifuncțional 6 în 1
Afișajul LED multifuncțional 6 în 1 reflectă următorii indicatori: indicatori de sarcină, indicatori de nivel de combustibil, contor de oră, Tensiune, Frecvență, indicator de nivel de ulei, Indicator de suprasarcină, indicator de stare de funcționare.
 
Panou de control Ergonomic
Locația convenabilă a funcțiilor: indicatori de stare ai grupului electrogen, semnalează modul de funcționare, Funcționarea protecției automate în caz de suprasarcină sau scurtcircuit, nivel scăzut de ulei, buton de resetare pentru a reporni sistemul de monitorizare și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conectarea paralelă a generatoarelor, două ieșiri USB (5b / 1a, 5b / 2.1 a), o priză tipică de 12V, care face posibilă conectarea unei game largi de dispozitive auto, Gadgeturi și încărcare a bateriei, prize de 230V și un terminal de împământare.
 
Alternator de înaltă calitate
Un alternator sincron de înaltă calitate cu înfășurare 100% cupru poate rezista la sarcini maxime fără nicio deteriorare și garantează funcționarea fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.

Când funcționează pe gaz, puterea generatorului este redusă cu 10%

Parametri tehnici
Putere maxima generator   4 kw
Putere nominala generator  3.5 kw
Tip starter   manual/electric
Alternator   Asincron
Tensiune curent electric   230 V
Frecventa curent electric   50 hz
Tip Motor   4 timpi
Putere motor   7.5 cp
Capacitate motor   223 cm3
Volum rezervor combustibil   12 L
Racire   cu aer
Volum rezervor ulei   0.6 L
Numar de prize   2 buc.
Nivel zgomot   66 db
Pornire automata   Nu
Control tensiune  Invertor
Indicator nivel comustibil   Da
Contor ore lucrate   Da
Indicator nivel ulei   Da
Trei faze   Nu
Priza 12V  Da
Protectie la praf si umezeala   IP23M
Protectie supraincalzire Da
LCD ecran   Da
Roti si manere   Da
Tip combustibil   Gaz/Benzină
Consum combustibil   1.5 l/h
Autonomie pe un rezervor   470 min
Carcasa tip   Închis
Dimensiuni   630х475х570 mm
Greutate   46 kg
Garantie   12 luni

Nu au fost găsite întrebări.